lørdag den 4. februar 2012

Free as a birdFuglene er vendt tilbage fra det varme syden, de troede vel at kulden havde forladt os - men næ nej, de tog fejl. Kulden og vinteren er først lige startet. I går nat var der helt nedtil -20 grader. Det er slet ikke til at forstå. Jeg elsker at vågne op til lyden af fuglenes kvidren og syngen. Deres lyd gøre mig glad. Det lyder så skønt og dejligt, når de sidder på deres gren og pipper. Jeg nyder det ihvertfald.

7 kommentarer:

Zitha sagde ...

Rigtig flotte billeder!

Mange tak for de søde ord på min blog, jeg er meget glad for du kan lide den! :-)

/Zitha

Camilla sagde ...

Fed blog! :)

Kig gerne forbi min;
Camillajb.blogspot.com

Ps: Jeg har en giveaway i gang;
http://www.camillajb.blogspot.com/2012/02/giveaway.html

Ida sagde ...

Det er ellers en af de ting jeg elsker ved vinteren - ikke at blive vækket af en milliard fugle der synger forskellige sange i kor klokken 6 om morgenen ^^'

Men det er godt nok nogle dejlige billeder. Jeg er vild med fugle, så længe de ikke vækker mig d; Vi har et lille fodrbræt, så vi har tonsvis af fugle rendende i haven hele året. Dog lader det til, at de ikke er så vilde med sneen :b

Sara sagde ...

Tusind tak piger! :-)

Ida: Hihi. Fugle er smukke :-)

4 Piger 1 Blog sagde ...

Fine billeder! Vi har en give away kørende, hvor du bl.a kan vinde et gavekort til miinto, håber du kigger forbi: http://www.4piger1blog.blogspot.com/ :-)

kram

Sara sagde ...

Kigger forbi! :)

Anonym sagde ...

Fint motiv på billederne, dog synes jeg, at det er en skam, at man kan se du har beskåret dem. Det gør dem grumsede og uklare. Ikke så pænt igen :)

Stinna