lørdag den 31. marts 2012

The Hunger Games

The Hunger Games er helt fantastisk filmatiseret! Hold da op, den er vild. Så utrolig flot lavet, man kede sig ikke ét eneste sekund. Der var spænding i allehøjeste grad, og selvom jeg godt havde læst bogen - blev jeg alligevel overrasket. Den er helt vild flot og godt lavet, jeg elsker den. Jeg glæder mig til 2'eren kommer ud, jeg ved jo godt, hvad der sker da jeg har læst bøgerne - men alligevel, det bliver fedt! Helt fantastisk filmatisering, jeg havde store forventninger i starten - men filmen overgik dem på alle de vildeste måder. Jeg er ihvertfald begejstret. Jeg vil varmt anbefale at se den, I vil ikke blive skuffet. Har I set den, hvad synes I om den?

2 kommentarer:

Amalie sagde ...

For det første, så blogger du helt vildt godt. Spændende og inspirende indhold, med egne tanker og sjove kommentarer. Selv var jeg inde og se The Hunger Games på forpremiere, hvor mig og min veninde var klædt ud som nogen af Capitol-menneskerne. Jeg har faktisk lavet et indlæg om det, som du måske har lyst til at se? Og skulle vi følges? :-)

xx, Amalie (www.voie-rapide.blogspot.com).

Sara sagde ...

Mange tak, jeg er glad for du kan li' det jeg laver. Sjov ide dig og dine veninder havde, kigger lige forbi indlægget :-)