fredag den 1. juni 2012

Delicious mealI går aftes fik jeg denne utrolige lækre ret til aftensmad. Kylligerne havde den en utrolig god og lækker marinade. I første omgang tænkte jeg, at jeg ville dele opskriften med jer - men dernæst kom jeg til at tænke på, at der nok alligevel ikke er nogen, som kommer til at lave det via. bloggen her..
Jeg elsker simpelthen mad. Især denne type, som er anrettet og det hele. Jeg spiser utrolig meget mad om dagen, men jeg er hverken overvægtig eller tyk som sådan(selvom jeg nogengange ville ønske, jeg var tyndere. Men det er vel en pigeting). Synes I ikke det ser lækkert ud?

4 kommentarer:

Nanna sagde ...

Det ser virkelig lækkert ud :)
Det kunne jeg godt spise lige nu i stedet for det kedelige biksemad jeg fik til aftensmad d:

Hipandfriends.blogspot.com

Sara sagde ...

Haha, det smagte skam ligeså lækkert! :-)

Anonym sagde ...

ikke for noget, men jeg syntes virkelig at det er alt for lavt at du aldrig blogger! Jeg har følgt dig i lang tid og syntes at dine billeder er rigtig gode! Din blog bliver bare dårligere og dårligere - især når du ikke opdatere den.

Jeg er ihvertfald sprunget fra nu, desværre - men jeg syntes ikke at man skal have en blog, man ikke bruger tid på!!

Sara sagde ...

Tak for din mening. Men da det er min blog, bestemmer jeg selv, hvornår jeg blogger. Men ja du har ret, er også selv træt af ikke at få blogget så meget lige i tiden. Men jeg har også en masse, jeg laver foruden bloggen. :-)
Det eneste, der undrer mig er, hvorfor du fremstår som anonym. Din kommentar gøre mig ikke sur, jeg er glad for, at du skriver. Det er jo sådan kommentarer, der gøre ens blog bedre :-)